Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mango u beogradskom i podgoričkom Delta City-u

Mango u beogradskom i podgoričkom Delta City-u

Nove prodavnice španskog brenda MANGO su otvorene u Delta City šoping molovima u Beogradu i Podgorici.

Prvo je u Beogradu otvorena Mango prodavnica koja se prostire na preko 600 m² i nalazi se na prvom spratu Delta City šoping centra. Nakon toga je u Podgorici otvoren Mango Megastore koji se prostire na preko 800 m².

Obe prodavnice predstavljaju najnoviju verziju globalnog megastore koncepta enterijera i prezentacije kojim su se Beograd i Podgorica pridružili najvećim svetskim metropolama kao što su London, Madrid, Pariz i Berlin. U ponudi obe prodavnice pored standardnog asortimana, posvećenom ženama, biće i dečija kolekcija odeće i obuće.

Mango Delta City enterijer

MANGO je ugledna multinacionalna modna kompanija koja ima višedecenijsku tradiciju, sa sedištem u Barseloni. Generalni distributer brenda MANGO za Srbiju i Crnu Goru je Fashion Company.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum