Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Članovi Švajcarsko-Srpske trgovinske komore u poseti Neltu

Članovi Švajcarsko-Srpske trgovinske komore u poseti Neltu

U organizaciji Švajcarsko-Srpske trgovinske komore, kompanija Nelt ugostila je u svom poslovnom kompleksu u Dobanovcima predsednicu Komore, generalnu direktorku kompanije Nestlé Adriatic Yanu Mikhailovu, zamenicu švajcarskog ambasadora u Srbiji Pauline Menthonnex, kao i još dvadeset gostiju, predstavnika kompanija članica Švajcarsko-Srpske trgovinske komore.

Gosti su tokom posete imali priliku da se upoznaju sa Neltom i logističkim uslugama kompanije kroz prezentacije i obilazak kompleksa.

Nelt je svojim gostima predstavio dugogodišnje iskustvo u pružanju svih vrsta logističkih usluga - od domaćeg i međunarodnog transporta, preko carinskog posredovanja, skladištenja i dostave, do pružanja dodatnih usluga i konsaltinga. Tokom obilaska centralnog distributivnog centra Nelta u Dobanovcima, pored upoznavanja sa logističkim kapacitetima, gostima su predstavljene i aktivnosti koje kompanija sprovodi u cilju zaštite životne sredine, brige o lokalnoj zajednici i CSR programima u okviru kompanije i van sedišta firme.

Zadovoljstvo nam je bilo da danas ugostimo uvažene kolege iz Komore, čiji smo jedan od članova, kao i da smo bili u prilici da im predstavimo procese i tehnologiju koju koristimo u oblasti pružanja logističkih usluga. Nelt svojim partnerima obezbeđuje visoko kvalitetnu logističku uslugu, kroz kontinualno unapređenje procesa, primenu modernih tehnologija i standarda, kao i sinergiju u korišćenju transportnih i skladišnih kapaciteta. Vodeći računa o optimizaciji troškova uz održanje operativne izvrsnosti, u mogućnosti smo da kreiramo kompletna logistička resenja prema specifičnim zahtevima i potrebama naših partnera, rekla je Dragana Škrbić, direktorka lanca snabdevanja Nelt Grupe.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum