Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prvi Gomex market u Krupnju

Prvi Gomex market u Krupnju

Kompanija GOMEX otvorila je svoj prvi maloprodajni objekat u Krupnju.

Ovaj objekat je 126. u prodajnoj mreži i otvoren je u formatu mini marketa, a u ponudi ima preko tri hiljade artikala robe široke potrošnje koji će svakodnevno biti dostupni potrošačima. Celokupna oprema, od polica do rashladnih vitrina, zadovoljava standarde koji prate otvaranje novih GOMEX-ovih objekata.

Brojni budući potrošači okupili su se ispred ulaza u objekat gotovo sat vremena pre zvaničnog otvaranja, potvrđujući na taj način veliko interesovanje za Gomex ponudu i asortiman. Posebno interesovanje prvih kupaca bilo je usmereno ka Gomex robnim markama i ponudi mesa iz GOMEX-ovog rashladno-distributivnog centra u Zrenjaninu, kao i voću i povrću koje distribuiraju Gomex saradnici iz "Carske Bašte".

Otvaranjem objekta u Krupnju, Gomex je obezbedio radna mesta za devet trgovaca koji su uspešno prošli obuku u GOMEX-ovom Trening centru u Zrenjaninu i koji će se brinuti za profesionalnu uslugu u samom objektu.

Novootvoreni prodajni objekat u Krupnju prostire se na preko 130 kvadratnih metara prodajnog prostora i raspolaže sa dve kase. Radno vreme je svakog radnog dana i subotom od 6:30 do 21h i nedeljom od 07 do 15 časova.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum