Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti H&M prodavnica u šoping centru “Kragujevac Plaza” od 2017. godine

H&M prodavnica u šoping centru “Kragujevac Plaza” od 2017. godine

Švedski brend H&M (Hennes & Mauritz AB) je najavlio otvaranje prodavnice u Kragujevcu, u okviru šoping centra “Kragujevac Plaza”.

Početak rada planiran je tokom 2017. godine, a prodavnica u kojoj će biti smešten poznati brend prostiraće se na dva sprata.

H&M, kao jedan od najvećih svetskih modnih brendova, a u Srbiji posluju od 2013. godine. H&M trenutno ima osam prodavnica u pet gradova Srbije – tri u Beogradu, dve u Novom Sadu, i po jednu u Pančevu, Subotici i Zrenjaninu.

H&M prodavnice nude širok asortiman garderobe i svakodnevno dobijaju nove modne artikle.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum