Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Špar i Magna Štajer dolaze u Srbiju

Špar i Magna Štajer dolaze u Srbiju

Austrijski trgovinski lanac Špar (Spar) i proizvođač auto-delova Magna Štajer (Magna Steyr) uskoro dolaze u Srbiju, najavljuju u austrijskoj ambasadi. "Ne znam tačan datum kada 'Špar' dolazi, ali to će biti uskoro. To je završen posao. Pored te firme, dolazi još nekoliko austrijskih velikih kompanija iz auto-moto industrije", rekao je trgovinski ataše Ambasade Austrije u Beogradu Andreas Hajdentaler.

Pored kompanije "Magna Štajer", kako je istakao Hajdentaler, tu je još nekoliko proizvođača delova i opreme za automobile i kamione.

Podsećajući da je "Magna" bila jedan od ozbiljnih interesenata za "Zastavu", Hajdentaler je istakao da to što je italijanski Fijat kupio kragujevačku fabriku automobila ne znači da austrijska kompanija više ne želi da dođe u Srbiju.
"Naprotiv, i oni i mnoge druge kompanije iz naše automobilske industrije tek sada hoće da rade ovde", istakao je novi trgovinski ataše austrijske ambasade u Beogradu Andreas Hajdentaler.

Izvor: B92

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum