Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti MERKUR odlazi iz Srbije

MERKUR odlazi iz Srbije

Slovenački trgovački lanac MERKUR zatvoriće svoj maloprodajni objekat na Bežanijskoj kosi u Beogradu 1. jula i tako se u potpunosti povući sa srpskog tržišta.

MERKUR je u Srbiji poslovao od 2005. godine sa tri trgovačka centra ukupne površine 35.000 kvadrata i zapošljavao je blizu 500 radnika. U proteklih godinu dana, kompanija je zatvorila i maloprodajne objekte u Novom Sadu u kome danas posluju Roda i Forma Ideale, kao i na Karaburmi u kome se danas nalazi Šoping Centar Karaburma. Slovenačka kompanija se godinama bori sa teškom finansijskom situacijom koja prelazi milijardu evra duga prema bankama i dobavljačima.

Merkur Grupa je na srpskom tržištu bila prisutna i kroz lanac prodavnica tehničke robe Big Bang koje su zatvorene pre nekoliko godina.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum