Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kako vidite IKEU u Srbiji za 10 godina?

Kako vidite IKEU u Srbiji za 10 godina?

Vladislav Lalić, regionalni direktor za razvoj kompanije IKEA za jugoistočnu Evropu, u intervjuu za Retail Magazin odgovorio je na mnogobrojna pitanja vezana za ulazak i planove kompanije IKEA u Srbiji. Jedno od pitanja je i bilo "Kako vidite IKEU u Srbiji za 10 godina?"

Vidim je kao kompaniju koja raste uz svoje potrošače i inspiriše ih da se još više posvete uređenju doma, zahvaljujući moderno dizajniranim i funkcionalnim rešenjima pristupačnim za najveći broj građana. Takođe je vidim kao uspesnu kompaniju, koja siri ne samo svoju prodajnu vec I proizvodnu mrezu po Srbiji I regionu, koja je fer I korektan poslodovac, koja svoj odnos sa zaposlenima bazira na svojim vrednostima i korporativnoj kulturi I koja svima koji rade u IKEA-I nudi velike mogucnosti licnog i profesionalnog razvoja.

Ostatak intervjua pročitajte na sajtu Retail Magazin-a.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum