Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Turski brend "Jeordie's" otvorio radnju u Novom Sadu

Turski brend "Jeordie's" otvorio radnju u Novom Sadu

Modna kuća "Jeordie's" otvorila je prvu radnju u Novom Sadu, a drugu u Srbiji.

Prodavnicu ovog modnog brenda svečano se otvorili savetnik u ambasadi Turske u Beogradu Anil Kajalar, generalni direktor "Jeordie's" Abdulah Jildiz i vlasnik brenda "Jeordie's" u Turskoj Hakan Kubak. 

Anil Kajalar se obratio prisutnima i rekao da mu je zadovoljstvo što ima priliku da u Novom Sadu otvori prodajni objekat jedne poznate turske kompanije iz sveta mode i naglasio da ambasada Turske podržava turske privrednike koji žele da nastupe na srpskom tržištu.

Otvaranjem pomenute prodavnice Novosađani su dobili mesto na kome mogu pronaći najširi asortiman odeće za muškarce starosti od 16 godina pa na više, koja prati najnovije svetske modne trendove.

"Jordie's" je osnovan 2005. godine i ima svoje radnje u Turskoj, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, a od decembra 2015. godine i u Srbiji, dok je sredinom juna planirano otvaranje i u Sloveniji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum