Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren najveći sportski outlet centar Sport Vision

Otvoren najveći sportski outlet centar Sport Vision

Na više od 2.000 kvadratnih metara Sport Vision je danas svečano otvorio najveći sportski outlet centar u Srbiji koji se nalazi u okviru EXTRA CENTRA na Novom Beogradu, u ulici Omladinskih Brigada 100.

U novootvorenom outlet centru, Sport Vision kupcima nudi veliki izbor sportskih brendova najpoznatijih proizvođača, među kojima su Nike, Adidas, Champion, Umbro i drugi.

Kako navode iz Sport Vision-a, misija kompanije jeste da ostane maloprodajni lider, uvek inspirativan i aktivno povezan sa svojim potrošačima, klijentima i partnerima, kroz jedinstveno maloprodajno iskustvo i dizajn proizvoda, oplemenjujući životni stil potrošača.

Sport Vision unutra

Sport Vision trenutno ima 150 maloprodajnih objekata sportske obuće, odeće i opreme.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum