Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti LAV poziva potrošače na izlet

LAV poziva potrošače na izlet

Tokom juna meseca LAV vodi najvernije potrošače na besplatne izlete na kojima će uživati u degustaciji novog LAV piva direktno iz proizvodnje.

Kako se navodi u saopštenju, LAV poziva svoje najbrže fanove na besplatne izlete specijalno organizovane za sve prave ljubitelje piva. Program izleta obuhvata posetu pivari Carlsberg Srbija u Čelarevu gde ćete iz prve ruke saznati kako se četiri dara prirode – ječam, hmelj, voda i kvasac pretvaraju u novi LAV i kako se pivo flašira i skladišti. Nakon toga, Lav Vas vodi u Muzej piva u kome ćete uživati u degustaciji svežeg piva i od pivskih eksperata naučiti kako se pivo pravilno toči i služi, a najbolji će dobiti i priznanje za pravilno točenje piva. U muzeju ćete imati prilike da čujete nešto više o istoriji jedne od najčuvenijih srpskih porodica XIX i XX veka, porodice Lazara Dunđerskog,osnivača pivare u Čelarevu.

Obilazak Carlsberg pivare

Autobuski prevoz do pivare u Čelarevu biće organizovan iz Beograda, Novog Sada i Zrenjanina od 10h i 12h, a 50 najbržih Lavova i Lavica iz svakog od navedenih gradova krenuće sa nama u ovu nezaboravnu LAV avanturu.

Prijavite se za besplatan izlet iz:

• Beograda, 18. juna,u 10h ili 12h, sa parkinga Sava Centra;
• Novog Sada, 19. juna, u 10h ili 12h,ispred Hale Spens (preko puta benzinske pumpe Velika pečurka);
• Zrenjanina, 25. juna, u 10h ili 12h, ispred Kulturnog centra Zrenjanin, Narodne omladine 1,

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum