Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvaranje Capitol Park Rakovica retail parka u aprilu 2017. godine

Otvaranje Capitol Park Rakovica retail parka u aprilu 2017. godine

Projekat izgradnje Capitol Park Rakovica je u toku, a svečano otvaranje ovo retail parka se planira za april 2017. godine.

Ovo će biti prvi moderni retail parj u opštini Rakovica koja broji oko 110.000 stanovnika, što je čini sedmom opštinom po broju stanovnika u Beogradu.

Lokacija ukupne površine 65.000 m2 smeštena je unutar komercijalne zone u ulici Patrijarha Dimitrija, jednom od glavnih Beogradskih povezujućih puteva. T

Capitol Park Rakovica koncipiran je kao kompleks koji čine dva zasebna objekta organizovana oko i unutar centralnog platoa ukupne površine 21.191 m2 sa 30 lokala u kojima su smešteni svetski poznati brendovi a i 753 parking mesta. 

Zakupci će biti i domaći i strani trgovinski i moidni lanci: hipermarketi, prodavnice kućnog enterijera, modne kuće, sportske radnje, prodavnice obuće, dečije robe, elektronike i servisa.

Izvor: Capitol Park

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum