Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Pevec otvorio prodajni centar u Banjaluci

Pevec otvorio prodajni centar u Banjaluci

Hrvatski trgovački lanac "Pevec" otvorio je juče u Dervišima, nadomak Banjaluke, svoj najveći prodajni objekat koji posluje u sastavu te grupacije. Moderan i odlično snabdeven prodajni objekat otvorili su Zdravko Pevec, direktor i vlasnik ovog trgovačkog lanca, Milorad Dodik, premijer RS, i Dragoljub Davidović, gradonačelnik Banjaluke.

Predstavnici "Pevec grupacije" su istakli da je novootvoreni centar najbolji rezultat dosadašnjeg iskustva u izgradnji njihovih dosadašnjih prodajnih objekata. Novootvreni centar se prostire na 30.000 metara kvadratnih i trenutno nudi oko 100.000 artikala. U njegovu izgradnju uloženo je 20 miliona evra, dok je za punjenje objekta utrošeno dodatnih sedam miliona evra. Banjalučki "Pevec" osam meseci gradilo je 150 domaćih i 150 radnika iz Hrvatske. Na radovima je bilo angažovano 29 firmi, među kojima 26 iz BiH. U "Pevecu" kažu da žele da pruže šansu i ovdašnjim preduzećima, pa će u društvu 1.500 dobavljača robe svoje mesto naći i 150 iz BiH. U ovom objektu je posao dobilo 300 ljudi.

 

Izvor: Nezavisne novine

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum