Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Transfera otvorila kancelariju u Novom Sadu

Transfera otvorila kancelariju u Novom Sadu

Kompanija Transfera otvorila je kancelariju u Novom Sadu i time nastavila širenje na tržištu Srbije.

Ovo je treća po redu kancelarija u severnoj pokrajini, na teritoriji najvećeg industrijskog centra ovog dela Srbije.

Na ovaj način kompanija Transfera nastavlja sprovođenje svoje strategije „Close to the client“, kojima pokušava izaći u susret zahtevima tržišta.

Ovim potezom se kompanija teritorijalno proširila i na Bački okrug, koji privlači velike investitore i svetske multinacionalne kompanije, zahvaljujući razgranatoj putnoj mreži i geografskom položaju.

Kompanija Transfera je logistička kompanija koja je pravni naslednik firme “Monte Line” osnovane 2003. godine u Beogradu. Prvobitna delatnost se odnosila na carinsko zastupanje, da bi tokom godina proširila svoj portfolio usluga.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum