Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti SUPERNOVA u Srbiji tek od 2018. godine

SUPERNOVA u Srbiji tek od 2018. godine

Austrijska SUPERNOVA planira da pomeri ulazak na srpsko tržište za oko dve godine, saznaje Retail Serbia.

Kompanija već poseduje placeve u Kragujevcu, Nišu i Zrenjaninu na kome će se nalaziti budući trgovački centri. Kragujevačka Supernova koja će se nalaziti na adresi Kraljevačkog bataljona 40, raspolagaće sa 13.100 m² i 642 parking mesta. U njoj će se nalaziti više trgovačkih objekata, među kojima će biti i supermarket. Supernova u Nišu, nalaziće se na raskrsnici ulica Bulevar Nikole Tesle i Crvenog Krsta, prostiraće se na 12.400 m², a kupcima će na raspolaganju biti i 415 parking mesta.

Grad Zrenjanin će dobiti Supernova tržni centar manje kvadrature. Na veoma atraktivnoj lokaciji, raskrnici ulica 9. Januara i Bulevar Veljka Vlahovića izgradiće objekat na 5.800 m² i 224 parking mesta.

Nezvanično, pregovori sa pojedinim zakupcima su već u toku a radovi na izgradnji prvog centra bi mogli da počnu u drugoj polovini 2017. godine.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum