Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Centrum Trade gradi novi tržni centar

Centrum Trade gradi novi tržni centar

Centrum Trade trenutno izvodi radove na izgradnji novog tržnog centra u Banja Luci, koji će se nalaziti u naselju Petrićevac.

Izvođač radova je kompanija Agent d.o.o. iz Prijedora a projektant je firma Beging iz Beograda. 

Spratnost novog tržnog centra čiji se završetak radova očekuje uskoro biće P+2. Kompanija Centrum Trade poseduje već sedam trgovačkih objekata u kome nudi mašine, alate, potrošni materijal, boje, lakove, keramiku i sanitarije, elektromaterijal, belu tehniku i male kućne aparate, rasvetu, posuđe, opremu za vrt kao i auto program. 

Centrum Trade je osnovan 1998. godine kada je otvoren prvi trgovački objekat u Banja Luci. Radi se o porodičnoj kompaniji koja danas zapošljava nekoliko stotina radnika i koja sarađuje sa više od 500 poslovnih partnera iz 15 evropskih zemalja, među kojima su: Srbija, Crna Gora, Italija, Austrija, Nemačka, Španija, Poljska, Hrvatska i druge. 

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum