Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija RALU Srbija proširila poslovne kapacitete

Kompanija RALU Srbija proširila poslovne kapacitete

Kompanija RALU Srbija, u sastavu regionalne logističke kompanije RALU Logistika, proširila je svoje poslovne kapacitete kupovinom nekretnine u poslovnoj zoni u Ugrinovcima, čime je ostvaren ulazak u kompletno logističko poslovanje u segmentu hladnog lanca – transport, skladištenje, komisioniranje i distribuciju na prodajna mesta.

Kompanija planira otvarenje novih 150 radnih mesta. RALU Srbija je preuzela hladno skladište površine 8000 m² i pripadajuće zemljište od 75.000 m² koje omogućava daljnje brzo širenje kapaciteta.

Zajedno sa nedavno izgrađenim logističkim centrom u Zagrebu, kompanija je sada u mogućnosti da klijentima pruži kompletnu logističku podršku u više država regiona za robu koja zahteva posebne temperaturne uslove.
Kompanija Ralu započela je radove na dodatnom uređenju objekata u skladu sa evropskim standardima, a koji će biti završeni u narednih nekoliko meseci. Skladištenje i sve skladišne operacije sa hlađenom i smrznutom robom na temperaturama od minus 25 do plus režima obavljaće se uz primenu svih standarda za manipulaciju hranom i ostalom zahtevnom robom.

RALU zgrada

Pored posebnih uslova, RALU Srbija će ponuditi proaktivna logistička rešenja po meri kupca, a kompletna usluga će obuhvatiti transport, skladištenje i isporuku do krajnjih kupaca, uz mogućnost praćenja pošiljke i optimizaciju ruta i troškova. Pored primene najviših standarda poput ISO 9001 i HACCP, IFS, biće implementirana i vrhunska tehnologija za skladišno poslovanje WMS (Warehouse Management System). Na taj način, naš cilj je da potvrdimo poziciju vodećeg nezavisnog dobavljača integrisane logističke usluge u hladnom lancu u regionu, istakao je Vladimir Milosavljević, direktor RALU Srbija.

Kao jedna od sedam članica mreže PLAN Europe (Pharma Logistics Alliance Network Europe), RALU Srbija pruža i potpunu logističku podršku farmaceutskoj industriji u regionu jugoistočne Europe u skladu s najnovijim standardima GDP Pharma. Pored toga, najavljena rekonstrukcija će omogućiti i razvoj LTL segmenta u hladnom lancu, kako u uvozu tako i u izvozu iz Srbije i regiona, namenjenog kupcima sa manjim volumenom, koji svoju robu žele da plasiraju na tržište EU i Rusije, a koji do sada nisu imali takve mogućnosti ili su ih rešavali uz znatno veće troškove.

O RALU Srbija

RALU Srbija je osnovana 2010. godine i deo je RALU logistike, vodeće nezavisne regionalne logističke kompanije u segmentu hladnog lanca koja na jednom mestu pruža logističko rešenje – od preuzimanja robe do isporuke na prodajno mesto. RALU Srbija ima oko 100 zaposlenih, a sa 60 najmodernijih tegljača poslovanje obavlja na celom području Evrope i u Rusiji. Grupa ima više od 350 zaposlenih i 200 modernih vozila - hladnjača.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum