Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prvi Gomex u Beloj Crkvi

Prvi Gomex u Beloj Crkvi

Bela Crkva dobila je danas, 17. juna prvi GOMEX-ov maloprodajni objekat.

Nova prodavnica u ovom pitomom banatskom mestu nalazi se u strogom centru, u glavnoj šetališnoj zoni, na adresi 1. oktobra br. 74 i objekat posluje pod nazivom "Bela Crkva".

U GOMEX-ovoj mreži maloprodajnih objekata koji se prostire širom Vojvodine, Mačve i na teritoriji Beograda, objekat u Beloj Crkvi je 127. po redu i prostire se na gotovo 260 m2, od čega je prodajni prostor 150 m2 i magacinski oko 110 m2.

Radno vreme prodavnice "Bela Crkva" je svakog dana od 07 do 22h, a o usluzi ka kupcima se brine osam novozaposlenih trgovaca koji su prošli obuku u GOMEX-ovom trening centru.

Objekat raspolaže sa dve kase, mlekaricom, mesaricom, odeljenjem svežeg voća i povrća i sa preko 3000 drugih artikala. U adaptaciju ovog objekta kompanija je uložila blizu 20.000 eura a u opremu visokih standarda blizu 45.000 eura. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum