Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi hipermarket Tommy u Hrvatskoj

Novi hipermarket Tommy u Hrvatskoj

Trgovinski lanac Tommy otvorio je novi hipermarket u mestu P

rimoštenu. Reč je o 188-oj prodavnici ukupne prodajne površine 1.100m2, u kojoj je zaposleno 32 radnika.

Kupce u novom Tommy maloprodajnom objektu, osim delikatesa i bogate gastronomske ponude, očekuje i dnevno sveži proizvodi: meso, riba, voće, povrće, hleb i pekarski proizvodi. Za sve kupce Tommy je osigurao Loyality program. Novi hipermarket Tommy naći ćete na lako dostupnoj lokaciji u Primoštenu, na adresi Kamenar 2 F. Radno vreme je od 7 do 21h, a za sve kupce je osiguran prostrani, besplatan parking, ističe ovaj lanac.

Sa sedištem u Splitu, trgovinski lanac Tommy posluje već 24 godine a najveći broj maloprodajnih objekata poseduje u primorskim mestima.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum