Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Održan „Beogradski noćni market” na pijaci Bajloni

Održan „Beogradski noćni market” na pijaci Bajloni

Manifestacija „ Beogradski noćni market” održana je na Bajlonijevoj pijaci u Beogradu. Beograđani su imali priliku da posete proizvođače hrane i pića iz svih krajeva Srbije koji su na savremen i zanimljiv način predstavili svoju ponudu i time doprineli da pijace postanu prepoznatljiva ponuda grada.

Potrudili smo se da se u skladu sa željom, nekadašnjeg osnivača gospodina Bajlonija, ova pijaca zaista postane mesto susreta svih Beograđana i predstavimo je u novom ruhu. „Gradske pijace” predstavile su svojih dvadeset šampiona pijaca, ljude koji predstavljaju institucije na pijacama Kaleniću, Đermu, Cvetkovoj, Zemunskoj i drugim gradskim pijacama gde ljudi mogu da probaju njihove proizvode. Na Beogradskom noćnom marketu svoje proizvode predstavilo je više od sto izlagača iz svih krajeva zemlje, navode iz Gradskih pijaca.!

Gradske pijace su saopštile i da pijaca u Zemunu dobija potpuno novi izgled. „Na pijaci u Zemunu uradili smo prvu fazu koja je obuhvatila popločavanje око 2.000 м2 pijačnog platoa. Uporedo sa radovima, na pijaci su postavljene i 42 nove, spoljne rashladne vitrine, koje će sa najsavremenijim uređajima za hlađenje, omogućiti da se mlečni i suhomesnati proizvodi čuvaju i prodaju po najvišim standardima”, navodi se iz Gradskih pijaca

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum