Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Supernova planira graditi trgovački centar u Novom Sadu

Supernova planira graditi trgovački centar u Novom Sadu

Austrijska kompanija Supernova namerava da u Novom Sadu izgradi trgovački centar na 100.000 m2, a ta investicija, vredna oko 100 mil EUR, obezbedila bi zaposlenje oko 1.000 ljudi, saopštio je iz kabineta gradonačelnika Igora Pavličića. Predstavnik "Supernove" Dušan Dobrijević rekao je da se ta holding kompanija bavi razvojem, projektovanjem, gradnjom i menadžmentom tržnih centara i parkova i istakao da je, kao jedna od vodećih firmi u tom poslu u regionu, zainteresovana za izgradnju objekta u Novom Sadu.

Pavličić je naglasio da je gradska vlast spremna da podrži sve one koji žele da ulažu kapital u Novi Sad i zatražio od predstavnika "Supernove" da pošalju pismo o namerama s neophodnim podacima kako bi se potom pronašla lokacija za gradnju.

 

Izvor: Economy

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum