Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Još jedna Gomex prodavnica u Subotici

Još jedna Gomex prodavnica u Subotici

Subotica je od petka, 24. juna, bogatija za još jedan GOMEX-ov maloprodajni objekat. Nova prodavnica, peta po redu u ovom gradu, nalazi se u naselju Prozivka, na adresi Nade Dimić 7.

Radno vreme prodavnice koja će poslovati pod nazivom "Prozivka" je svakog dana od 07 do 22h, a raspolaže odeljenjem svežeg voća i povrća i sa preko 4000 drugih artikala.

Brojni potrošači su već u ranim jutarnjim časovima počeli da se okupljaju ispred objekta, sa nestrpljenjem iščekujući momenat početka rada prodavnice. Uz brojne akcije i popuste koji su pratili početak rada novog objekta GOMEX-a u Subotici, podršku su pružili i dobavljači kroz organizaciju promocija i degustacija. Na samom otvaranju, promociju svoje knjige održao je poznati TV voditelj Bora Otić uz pratnju subotičkih tamburaša, dok je celokupan događaj bio i medijski lepo propraćen.

Reakcije prvih kupaca u novootvorenoj "Prozivci" izuzetno su pozitivni, a najveći deo njih posebno interesovanje iskazali su za robne marke kompanije GOMEX, kao i za loyalty program "Kasica Brojalica".

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum