VOLI nastavlja ekspanziju na crnogorskom tržištu

Voli enterijer

Crnogorski trgovinski lanac VOLI otvorio je novi maloprodajni objekat u Baru i time nastavio ekspanziju na domaćem tržištu.

Novi supermarket se nalazi u ulici Vladimira Rolovića 5F, a radno vreme je od 7 do 24h. Na 460m2 prodajne površine, kupcima nudi 7.000 artikala robe široke potrošnje. Zahvaljujući novom objektu, otvoreno je 25 novih radnih mesta. Ovo je drugi VOLI maloprodajni objekat u Baru. Prvi, hipermarket VOLI Bar, otvoren je pre sedam godina i značajno je podigao nivo usluge u ovom gradu. Na snazi su stalna akcijska sniženja, tako da ovaj market, kao i ostali u okviru Voli lanca nudi vrhunsku uslugu i kvalitet uz najpovoljnije cene, ističu iz ovog lanca.

Nešto ranije, trgovačka kompanija je otvorila i premium supermarket u Budvi, u zgradi Dukley Residences, pored hotela Avala. Objekat su otvorili generalni direktor kompanije Voli Dragan Bokan, jedan od direktora Evropske investicione banke za obnovu i razvoj Giulio Moreno i generalni direktor kompanije Strateks Nil Emilfarb. Prvi potrošači su dobili brojne poklone od kompanije Voli.

Voli spolja

Objekat je premium kategorije, što znači da su u ponudi mnogi artikli koji mogu zadovoljiti i najprobirljivije potrošače. Odlučili smo se za to jer Budva zaslužuje upravo takav koncept. U ovom VOLI marketu na 750 kvadrata je 10.000 artikala u ponudi, a zaposlenje našlo četrdesetak radnika, stanovnika Budve i okoline grada. VOLI u Budvu donosi stil niskih cena i vrlo kvalitetnu uslugu - istakla je Olivera Šuškavčević, marketing menadžer kompanije Voli.

Pripremio: Žarko Grozdanić