Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi PerSu market u Vrbasu

Novi PerSu market u Vrbasu

Presecanjem crvene trake svečano je otvoren novi PerSu market u Vrbasu, na adresi Save Kovačevića 1. Na gotovo 200 m2 prodajnog prostora, novi PerSu market nudi svojim potrošačima širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu.

Znatiželjne potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja, dočekao potpuno nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. Kao i uvek do sada, PerSu marketi su želeli da iznenade svoje potrošače, pa su za njih pripremili poklone, što je uz brojne promocije i degustacije dodatno uveličalo ovaj dan.

Persu Vrbas unutra

Svakodnevno, potrošači novog PerSu marketa, na odeljenju pijace mogu da pronađu širok izbor voća i povrća, a pored toga na odeljenju mesnih delikatesa očekuje ih bogat izbor domaćih delikatesa.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum