Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Idea otvorila tri nova supermarketa

Idea otvorila tri nova supermarketa

Mercator S je nastavio širenje maloprodajne mreže otvaranjem tri nova supermarketa pod brendom Idea.

Kompanija je od danas prisutna u Bujanovcu u kome je otvorila prvi supermarket u tom gradu na adresi Kosovska 75. Titel je takođe dobio prvu Idea prodavnicu i nalazi se u Glavnoj bb. A od juče poznati trgovac je prisutan sa još jednim manjim marketom od 80 kvadratnih metara u Beogradu, koji se nalazi na Voždovcu u Vojvode Stepe 14.

Nova Idea prodavnica u Beogradu na usluzi svojim kupcima biće od ponedeljka do subote u periodu od 7 do 22 časa, a nedeljom u periodu od 8 do 15 časova.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum