Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delez nastavlja širenje maloprodajne mreže u Srbiji

Delez nastavlja širenje maloprodajne mreže u Srbiji

Belgijski trgovinski lanac Delez otvorio je novi maloprodajni objekat u Beogradu i tako nastavio širenje svoje maloprodajne mreže u Srbiji.

Novootvoreni Maxi supermarket se nalazi u ulici Pariskih komuna 13 u Beogradu. Ovo je još jedan objekat koji će imati non-stop radno vreme. Za sve kupce, Maxi je obezbedio 10% popusta na svaku kupovinu do 2. jula. Tokom juna, Maxi je otvorio i dva renovirana supermarketa, u Rakovici koji se nalazi u Pilota Mihajla Petrovića 4 i u Meštrovićevoj 32 u Braće Jerkovića.

Sa više od 400 Maxi, Shop&Go i Tempo objekata, Delez ostaje lider u maloprodajnom sektoru na srpskom tržištu. U regionu, Delez Grupa je prisutna u Rumuniji i Grčkoj.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum