Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Swisslion: Otvorena nova Slatka Kuća u Beogradu

Swisslion: Otvorena nova Slatka Kuća u Beogradu

Kompanija Swisslion je otvorila novi objekat maloprodajnog brenda Slatka Kuća u Beogradu.

Nova Slatka Kuća se nalazi u Ustaničkoj ulici br. 250. Kako ističu iz kompanije, kao i svaki od objekata, nudi veliki asortiman proizvoda, gostoljubivu uslugu i puno promotivnih akcija. Sa više od 115 maloprodajnih objekata, Swisslion posluje pod brendovima Slatka Kuća, HDC, SL Market, Cash & Carry i C&C u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji. Kada je srpsko tržište u pitanju, lanac je najviše prisutan u regionima Beograda, Vojvodine, Južne Srbije i Gornjeg Milanovca.

Swisslion je otpočeo poslovanje 1997. godine, kada je otvoren prvi proizvodni pogon. U aprilu 2004. godine, kompanija je preuzela PIK Takovo u koje je investirala više od 30 miliona evra. U rekordnom roku Takovo je integrisano u poslovni sistem Swisslion i tako je osnovan koncern Swisslion-Takovo.

Kompanija je od ove godine prisutna i na zakupljenim mestima za prodaju sladoleda na Adi Ciganliji, gde je kompanija Frikom držala visegodišnje prisustvo.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum