Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoreni McDonald’s restoran i BS Petrol u Staroj Pazovi

Otvoreni McDonald’s restoran i BS Petrol u Staroj Pazovi

Dvadeset i peti po redu McDonald’s restoran u Srbiji otvoren je 1. Jula u Staroj Pazovi, u okviru renovirane benzinske stanice Petrol.

Benzinsku stanicu i restoran svečano su otvorili Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s u Srbiji, Željko Bjelan, direktor kompanije Petrol u Srbiji i predsednik opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović.

Prvi McDonald’s restoran u Staroj Pazovi, a peti u Vojvodini ukupno ima 140 sedećih mesta, otvorenu kao i zastakljenu baštu, deo ponude iz McCafea, kao i McDrive. Radno vreme ovog restorana je od 0-24 časa. Restoran u Staroj Pazovi primenjuje i sada već dobro poznat „Made for You“ koncept služenja hrane. U onom trenutku kada gost poruči hranu, osoblje u kuhinji počinje da priprema njegovu porudžbinu, zavaljujući čemu gost dobija još svežiji obrok, pripremljen baš za njega.

Željko Bjelan Đorđe Radinović i Veselin Janićijević

Investicija u ovaj objekat iznosi više od milion evra. Otvaranjem restorana obezbedili smo siguran posao za 40 radnika i na taj način direktno i aktivno učestvujemo u ekonomskom razvoju opštine Stara Pazova, a veoma nam je drago što ovaj restoran otvaramo u opštini koja se vezuje za visoko razvijeni preduzetnički duh, izjavio je Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s u Srbiji.

Benzinska stanica Petrol u okviru koje se nalazi ovaj restoran prvi put je otvorena 2006. godine, a njenim renoviranjem nije osvežen samo enterijer i eksterijer, već su ugrađene i najsavremenije tehnologije za skladištenje i točenje goriva. Benzinska stanica ima sedam točionih mesta za putničke automobile i dva za kamione. U okviru pumpe nalazi se odlično snabdeven mini-market Hip Shop, sa bogatim asortimanom robe široke potrošnje, kao i širokom ponudom auto kozmetike, a u ponudi su i Petrol Coffee To Go, kao i ulaznice za većinu sportskih, kulturnih i koncertnih dešavanja u zemlji i regionu.

Petrol d.o.o. Beograd trenutno ima devet benzinskih stanica u Srbiji na kojima potrošači mogu kupiti gorivo iz porodice visokokvalitetnih goriva Q Max i dodatni asortiman, te osetiti kvalitetnu uslugu. Kako bi svojim potrošačima ponudili još više, Petrol d.o.o. Beograd je sklopio ugovor o poslovnoj saradnji sa kompanijom McDonald’s. Verujemo da će potrošači na benzinskoj stanici Stara Pazova od 1. jula ove godine uživati u kvalitetu kojega će svakako moći i osetiti, izjavio je Željko Bjelan, direktor kompanije Petrol u Srbiji.

McDonalds restoran u Staroj Pazovi

„Veliko je zadovoljstvo da je naša opština izabrana od strane kompanije McDonald’s da upravo ovde pozicionira jedan od svojih restorana. Čvrsto verujem da je ovo još jedan pokazatelj, da smo dobar i pouzdan partner uspešnim kompanijama visokog ranga, koje su se izborile za svoje mesto na velikoj svetskoj tržišnoj sceni. Hvala na poverenju menadžmentima kompanija McDonald’s i Petrol d.o.o, a naš zadatak kao lokalne samouprave, će i u narednom periodu biti da ulažemo napore za dalji privredni razvoj opštine, stvaranje još kvalitetnije poslovne klime, pre svega da omogućimo domaćim i stranim ulagačima, brzu i efikasnu administraciju i odličnu kontinuiranu saradnju u svim segmentima“, poručio je Đorđe Radinović na otvaranju.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum