Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti CONAD ulazi na balkanska tržišta

CONAD ulazi na balkanska tržišta

Italijanski trgovinski lanac CONAD pokazuje sve veće interesovanje za otvaranje supermarketa kao i za saradnju sa već prisutnim trgovcima na tržištima Srbije, Albanije, Crne Gore kao i na *Kosovu.

CONAD već ima razvijenu maloprodajnu mrežu u Albaniji, dok je na *Kosovu prisutan godinu i po dana sa nekoliko moderno uređenih objekata. U prvi koji je otvoren krajem 2014. godine u Prištini, investirano je nešto više od tri miliona evra. Posle povlačenja francuske Les Mousquetaires grupacije on je ujedno i jedini strani trgovinski lanac koji posluje na *Kosovu, gde vodeću ulogu i dalje imaju domaći trgovci Maxi (Exclusive Group AL), Viva, Albi, Diambe i drugi.

Da su italijanskom trgovcu zanimljiva i druga balkanska tržišta govori i podatak da se u Aroma marketima u Srbiji kao i u Aroma i Conto diskontima u Crnoj Gori nalazi sve veći broj proizvoda robne marke CONAD kao što su špagete, sosovi, čokoladni kremovi, sokovi, konzervirani proizvodi, keksovi i drugi.

Na italijanskom tržištu, trgovinski lanac profitabilno posluje a tokom ove godine planira da otvori više desetina novih kao i da modernizuje postojeće supermarkete.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum