Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena nova Lilly drogerija

Otvorena nova Lilly drogerija

Lanac drogerija Lilly bogatiji je za još jedan maloprodajni objekat koji je svečano otvoren u Topoli.

Nova Lilly drogerija se nalazi na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 2. Povodom otvaranja, Lilly je pripremio brojne popuste i iznenađenja za svoje kupce a kao glavni gost na otvaranju bila je Suzana Mančić 

Radno vreme nove drogerije biće od 8 do 21h, navode iz Lilly-a. Prva Lilly drogerija otvorena je 2003. godine, a lanac danas posluje sa oko 150 maloprodajnih objekata.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum