Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti METRO prodaje nekadašnji distributivni centar u Subotici

METRO prodaje nekadašnji distributivni centar u Subotici

Pre nešto više od godinu dana, kompanija METRO Cash & Carry, zatvorila je svoj svoj distributivni centar u Subotici koji se prostirao na 10.000 m2 i otvorila novi na oko 2.000 m2.

Nekadašnji distributivni centar, kompanija METRO je ponudila na prodaju ili zakup. Uz objekat koji se prostire na zemljišnoj površini od 53.377 m2, nemačka kompanija nudi i 250 parking mesta. Lokacija objekta nalazi se na pet km od centra grada i u neposrednoj blizini autoputa E-75, prenosi portal ekapija.

Sličnu sudbinu, dele i Šoping Centar Karaburma koji nakon odlaska Merkura iz njega, još uvek nije pronašao zakupce ali i veliki broj hipermarketa širom Srbije koji su smanjivanjem kvadrature prodajne površine prešli u format većeg supermarketa, dok su ostatak prostora izdali u zakup prodavcima nameštaja i modnih brendova.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum