Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena dva nova diskonta Matijević

Otvorena dva nova diskonta Matijević

Nakon kraće pauze, kompanija Matijević otvorila je nove diskont objekte u Surčinu i Despotovcu.

Novi diskonti se nalaze u Surčinu, na dresi Vojvođanska 91 i u Despotovcu, Despota Stefana Lazarevića 29. Oba novootvorena diskonta imaće isto radno vreme kao i drugi objekti, radnim danom i subotom od 6.30 do 21h i nedeljom od 6.30 do 13h, navode iz kompanije.

Otvaranjem dva nova, prodajnu mrežu čini ukupno 139 maloprodajna objekta koji su rasprostranjeni u svim krajevima zemlje. Od 1600 zaposlenih u celoj kompaniji, sektor maloprodaje zapošljava više od 1000 radnika.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum