Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren novi AMAN PLUS Market Store

Otvoren novi AMAN PLUS Market Store

Trgovinski lanac AMAN je otvorio novi maloprodajni objekat u Somboru pod imenom AMAN PLUS Market Store.

Supermarket koji se prostire na više stotina kvadrata prodajne površine nalazi se na adresi Sportska bb u Somboru.

U ponudi novog objekta nalazi se veliki asortiman mesa i mesnih prerađevina, voća i povrća, kao i neprehrambeni proizvodi. Trgovac je potrošačima obezbedio i parking mesta a kao i u drugim objektima ovog lanca mogućnost plaćanja čekovima i platnim karticama. Povodom otvaranja, pripremljene su brojne akcije kao i poklon iznenađenja.

Trgovinski lanac Aman trenutno posluje sa oko 200 marketa različitih formata koji su rasprostranjeni u svim delovima zemlje.

Izvor: Aman

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum