Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti BILLA otvorila novi supermarket u Hrvatskoj

BILLA otvorila novi supermarket u Hrvatskoj

BILLA je nastavila širenje svoje maloprodajne mreže u Hrvatskoj otvaranjem trećeg supermarketa u Splitu i tako potvrdila visoku poziciju u hrvatskom trgovinskom sektoru.

Supermarket u Poljičkoj ulici ukupne je površine 1200 m², od toga prodajne je površine 782 m², i raspolaže sa pet kasa. Kupcima je na raspolaganju garaža sa 160 besplatnih parking mesta kako bi što jednostavnije obavljali svoje kupovine. Novi objekat je doneo i 26 novih stalnih radnih mesta. U supermarketu se nudi široki asortiman voća i povrća, raznovrsni sveži mesni proizvodi, mleko i mlečni proizvodi i uvek sveže pečeni hleb i peciva.

U ponudi odeljenja svežeg voća i povrća ponosno ističemo znatno povećanu saradnju sa hrvatskim proizvođačima pa se u ponudi nalazi i do 60% hrvatskih proizvoda koji su posebno označeni, kako u našem katalogu, tako i na policama supermarketa. Uz domaće, tu je i široka ponuda egzotičnog voća i povrća tokom cele godine, ističe ovaj trgovac. Prodajna ponuda upotpunjena je proizvodima vlastitih robnih marki, Clever, BILLA Brand, BILLA Premium i Vrtovi Hrvatske koji se nalaze na odeljenju voća i povrća.

U ponudi BILLE nalazi se više od 5.000 proizvoda hrvatskih proizvođača. Energetska efikasnost na području klimatske zaštite BILLA supermarketi koriste kompletnu LED rasvetu koja omogućava uštedu od 25% električne energije za osvjetljenje i sastav rashladne tehnike „Daikin“ Conveni-pack sa povratom topline iz rashladnih vitrina i visoki nivo očuvanja energije. Prostor je opremljen i automatskom ventilacijom sa uređajem za rekuperaciju topline.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum