Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nova IDEA u Beogradu

Nova IDEA u Beogradu

Trgovinski lanac IDEA otvorio je novi maloprodajni objekat u Beogradu, na Vračaru.

Centralna beogradska opština odavno je ispunjena marketima najvećih trgovinskih lanaca u Srbiji. Da prostora za širenjem još uvek ima, govori podatak da se novi objekti otvaraju veoma blizu već postojećih.

Poslednji novootvoreni supermarket otvorila je IDEA na adresi Mekenzijeva 53. Povodom otvaranja, trgovac je pripremio brojna poklon iznenađenja za prvih 300 kupaca. U asortimanu se pored velikog izbora voća i povrća nalazi i meso, mesne prerađevine, kao i neprehrambeni proizvodi.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum