Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena četiri Shop&Go objekta

Otvorena četiri Shop&Go objekta

Delez Grupa u Srbiji nastavila je sa širenjem maloprodajnog brenda Shop&Go. Pored otvaranja novih, kompanija je i renovirala neke od postojećih objekata.

Nova Shop&Go prodavnica nalazi se u Beogradu, na adresi Vojislava Ilića 21. Radno vreme radnim danom i subotom je od 07 do 21h i nedeljom od 07.30 do 21h. Drugi novootvoreni Shop&Go nalazi se u Vase Črapića 15, takođe u Beogradu. Ovo je jedan od deset objekata koji posluju pod ovim imenom a koji ima non stop radno vreme. Kompanija je otvorila i dva renovirana objekata u Beogradu. U pitanju su Shop&Go prodavnice na lokacijama na pijaci Zeleni Venac i u Mekenzijevoj 78 koji ima non stop radno vreme.

Shop&Go je maloprodajni brend Delez Grupe koji je prisutan i na tržišima Grčke, Rumunije i Belgije. U proseku, kvadratura Shop&Go objekata ne prelazi 130 kvadrata prodajne površine.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum