Otvoren renovirani Maxi u Beogradu

Maxi logo

Belgijski Delez je nastavio sa investiranjem u renoviranje postojeće maloprodajne mreže, otvaranjem renoviranog Maxi supermarketa u Beogradu.

13. jula, tačno u 8h, svečano je otvoren renovirani Maxi u ulici Sretena Mladenovića 1a. Povodom otvaranja, Maxi je do 15. jula svim kupcima pripremio popust od 10 posto na celu kupovinu. Ovo je jedan od devet Maxi supermarketa koji su rasprostranjeni u beogradskoj opštini Rakovica. Iz kompanije su nedavno saopštili i da su nastavili sa postavljanjem Eko ostrva za odvajanje ambalažnog otpada koja se nalaze ispred supermarketa u Bulevaru Zorana Đinđića 44 i u ulici Mirijevski venac 23.

„Zaštita životne sredine je jedan od najvažnijih stubova poslovne strategije održivog razvoja kompanije. Ponosni smo na činjenicu da smo u toku prošle godine reciklirali 7759 tona različitog otpada od čega je 6410 tona amalažnog. Nastavićemo da gradimo lidersku poziciju na polju održivog razvoja i zaštite životne sredine u sektoru trgovine jer to za nas ne predstavlja trošak već iskrenu briga o budućim generacijama. Uvereni smo da ćemo zajedno sa našim kupcima doprineti da Srbija napreduje u ostvarivanju svetskih ekoloških standarda“, rekao je Nikola Papak, menadžer komunikacije održivog razvoja u Delez Srbiji.

Pripremio: Žarko Grozdanić