Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren renovirani Maxi u Beogradu

Otvoren renovirani Maxi u Beogradu

Belgijski Delez je nastavio sa investiranjem u renoviranje postojeće maloprodajne mreže, otvaranjem renoviranog Maxi supermarketa u Beogradu.

13. jula, tačno u 8h, svečano je otvoren renovirani Maxi u ulici Sretena Mladenovića 1a. Povodom otvaranja, Maxi je do 15. jula svim kupcima pripremio popust od 10 posto na celu kupovinu. Ovo je jedan od devet Maxi supermarketa koji su rasprostranjeni u beogradskoj opštini Rakovica. Iz kompanije su nedavno saopštili i da su nastavili sa postavljanjem Eko ostrva za odvajanje ambalažnog otpada koja se nalaze ispred supermarketa u Bulevaru Zorana Đinđića 44 i u ulici Mirijevski venac 23.

„Zaštita životne sredine je jedan od najvažnijih stubova poslovne strategije održivog razvoja kompanije. Ponosni smo na činjenicu da smo u toku prošle godine reciklirali 7759 tona različitog otpada od čega je 6410 tona amalažnog. Nastavićemo da gradimo lidersku poziciju na polju održivog razvoja i zaštite životne sredine u sektoru trgovine jer to za nas ne predstavlja trošak već iskrenu briga o budućim generacijama. Uvereni smo da ćemo zajedno sa našim kupcima doprineti da Srbija napreduje u ostvarivanju svetskih ekoloških standarda“, rekao je Nikola Papak, menadžer komunikacije održivog razvoja u Delez Srbiji.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum