Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Selex Group otvara 69 supermarketa

Selex Group otvara 69 supermarketa

Italijanska trgovačka grupacija Selex Group S.P.A. planira da otvorio 69 novih maloprodajnih objekata u koje će investirati 152 miliona evra.

Selex posluje sa više maloprodajnih brendova i trenutno je treći po veličini trgovac na itaijanskom tržištu. Tokom 2015. godine, grupacija je ostvarila promet u iznosu od 9,95 milijradi evra, dok se ove godine očekuje da on bude oko 10,25 milijradi. Osnovan 1964. godine, Selex-ova maloprodajna mreža danas broji 2470 objekata, kroz formate minimarketa, supermarketa, hard diskonta i Cash&Carry objekata.

Poznati maloprodajni lanci širom Italije u vlasništvu ove grupacije su: Famila, HarDis, A&O, BigStore, C+C, Mercato, il gigante, Sole 365, GALASSIA, meGa i drugi.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum