Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Renovira se Mercator hipermarket Novi Sad

Renovira se Mercator hipermarket Novi Sad

Mercator hipermarket u Novom Sadu uskoro će dobiti novi i moderniji izgled.

Radovi na renoviranju uveliko traju i obuhvataju radove u celom hipermarketu koji se rade postepeno kako nebi dolazilo do potpunog zatvaranja objekta. Trenutno je u funkciji samo centralni deo, dok su ostali delovi zatvoreni. Novi rafovi u delu predviđenom za izlaganje garderobe i stvari za kuću su već postavljeni kao i roba u njima pa se može očekivati veoma brzo i njegovo otvaranje. Radovi se takođe izvode i na demontiranju i postavljanju novih kasa, električnim instalacijama kao i na postavljanju novog osvetljenja u hipermarketu.

Restoran koji se nalazio u sklopu Mercator Centra ponovo je otvoren za posetioce.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum