Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Italijanski lanac MD otvara 44 supermarketa

Italijanski lanac MD otvara 44 supermarketa

Italijanski maloprodajni lanac MD planira da otvorih 44 nova objekta čime će ostati jedan od većih diskont lanaca u toj državi.

Trgovac planira i da uvede novi koncept u svoje trgovine u kojima će posebnu pažnju posvetiti odeljenju voća i povrća, mesa, ribe, hleba i peciva. Na kraju 2015. godine, MD je zauzimao deseto mesto u italijanskom maloprodajnom sektoru sa udelom oko 2,5 posto. Tokom prošle godine, ostvario je promet od 2,2 milijardi evra a u planu je da se tokom ove i naredne godine on poveća za najmanje 300 miliona.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum