Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti LIDL otvara 40 novih supermarketa u Grčkoj

LIDL otvara 40 novih supermarketa u Grčkoj

Nemački trgovinski lanac LIDL planira da otvori 40 novih supermarketa na grčkom tržištu. 

Kompanija planira da do kraja tekuće godine u širenje i modernizaciju maloprodajne mreže investira 100 miliona evra, dok se u narednih pet godina očekuje otvaranje 40 supermarketa na novim lokacijama. Trgovac je od prošle godine pokrenuo i potpuno druge vidove oglašavanja koji uveliko daju rezultate. U više grčkih gradova u toku je rušenje dosadašnjih i izgradnja novih tipova LIDL marketa sa većom prodajnom površinom i većom energetskom efikasnošću.

Izgradnja novog supermarketa košta oko četiri miliona evra što je sa dosadašnjih 1,5 miliona evra daleko veće ulaganje. LIDL je od početka godine otvorio 700 novih radnih mesta i trenutno zapošljava 5300 radnika. Nemački lanac na grčkom tržištu sarađuje sa 3.321 dobavljača i proizvođača i posluje kroz maloprodajnu mrežu od 220 marketa koja se veoma brzo širi. 

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum