Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prodaje se Interspeed Šoping Centar na 17,300m2

Prodaje se Interspeed Šoping Centar na 17,300m2

Potpuno izgrađen objekat šoping centra Interspeed, koji više od šest godina stoji prazan na ulazu iz Makedonije u Srbiju, mogao bi uskoro da dobije novog vlasnika.

Interspeed šoping centar nalazi se u opštini Preševo, uz benzinsku stanicu MOL, i prostire se na 17,300 m2. Stečajni Upravnik imovine Interspeed raspisao je prodaju celokupne imovine, što pored pomenutog šoping centra uključuje i dve parcele na autoputu Beograd-Niš, od kojih se jedna nalazi u blizini Jagodine, dok je druga u Opštini Ražanj.

Takođe, na prodaji će se naći i parcele na autoputu Beograd-Zagreb u Ugrinovcima, kod grančinog prelaza Adaševci - Šid, kao i na Kelebiji, Horgošu i u Batajnici. Javno nadmetanje biće održano 5. septembra, prenosi N1.

Slika: LICON doo

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum