Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi trgovinski gigant Ahold Delez zvanično trguje na berzama

Novi trgovinski gigant Ahold Delez zvanično trguje na berzama

Delez Srbija od danas je deo novog međunarodnog trgovinskog lanca Ahold Delez koji danas počinje zvanično da trguje na berzama Euronekst Amsterdam i Euronekst Brisel, nakon uspešno okončanog procesa spajanja 23. jula.

Ahold Delez počinje rad kao jedna od najvećih svetskih kompanija u maloprodaji, postaje lider u oblasti supermarketa i internet trgovine, kao i u segmentu održivog razvoja.

„Danas počinje novo značajno poglavlje koje nam omogućava jedinstvenu priliku da pružimo još više kupcima i društvu, zaposlenima i akcionarima. Na temelju zajedničkih vrednosti, poslovanja koje se savršeno dopunjuju i nasleđem uspeha na koje smo ponosni, nastavljamo da održavamo lidersku poziciju posebno na istočnoj obali SAD, kao i u Evropi. Naše uspešne internet prodavnice i 22 glavna lokalna prodajna formata omogućavaju nam da ponudimo najbolje prehrambene proizvode, inovacije, vrednosti, kao i da pružimo doprinos lokalnim sredinama u kojima poslujemo. Želim da se zahvalim zaposlenima na posvećenosti i vrednom radu koji su omogućili da Ahold Delez počne poslovanje sa značajnom prednošću“, izjavio je Dik Bur (Dick Boer), generalni direktor Ahold Deleza.

Ahold Delez je rezultat spajanja Aholda i Delez grupe, koje je najavljeno 24. juna 2015, a zvanično završeno 24. jula 2016. godine. Nova kompanija ima tradiciju dugu gotovo 150 godina. Ahold Delez ima više od 375.000 zaposlenih, 22 glavna lokalna brenda u 11 zemalja koja nedeljno opslužuju više od 50 miliona kupaca.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum