Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti TITAN Cementara Kosjerić predstavila Izveštaj o društveno odgovornom poslovanju i održivom razvoju

TITAN Cementara Kosjerić predstavila Izveštaj o društveno odgovornom poslovanju i održivom razvoju

TITAN Cementara Kosjerić šesti put za redom predstavila je Izveštaj o društveno odgovornom poslovanju i održivom razvoju, u kom je napravljen osvrt i na ulaganja u lokalnu zajednicu tokom 2015. godine, a čija vrednost iznosi preko 146.000 evra.

Takođe, doprinos koji je TITAN Cementara Kosjerić pružila ekonomiji Republike Srbije u 2015. godini iznosi gotovo 23.000.000 evra. Izveštaj ispunjava najviše međunarodne smernice Inicijative globalnog izveštavanja (GRI G4) i unapređen je u odnosu na prethodni dokument za „napredni nivo usklađenosti“. Za svoje zalaganje u oblasti društveno odgovornog poslovanja TITAN Cementara Kosjerić prošle godine dobila je čak dva priznanja ─ Priznanje za doprinos nefinansijskom izveštavanju u Srbiji od strane Foruma za odgovorno poslovanje, kao i priznanje za najbolju inicijativu, odnosno napredak u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, od TITAN Grupe.

U svom poslovanju vodimo se postulatom ’Činiti što manje lošeg i činiti što više dobrog’. Odani ovom stavu, nastojimo da zajedno sa svojim zaposlenima, saradnicima i građanima oblikujemo prostor uzajamne afirmacije, zasnovane na zalaganju, dijalogu, integritetu i poštovanju principa koji nam osiguravaju uspešno trajanje u vremenu. U skladu sa principima održivog razvoja nastavićemo sa podrškom lokalne zajednice i unapređenjima u oblasti zaštite životne sredine i bezbednosti, kao i brige o zaposlenima. Drago mi je što i partneri prepoznaju napredak koji činimo svake godine i što zajedno ostvarujemo rezultate koji doprinose boljem kvalitetu života šire zajednice, izjavio je Miroslav Gligorijević, generalni direktor TITAN Cementare Kosjerić.!

Kako se navodi, prioriteti TITAN Cementare Kosjerić u oblasti društveno odgovornog poslovanja tokom 2015. godine bili su briga o zaposlenima i edukacija, sa akcentom na bezbednost, kao i ulaganje u lokalnu zajednicu i unapređenje i održavanje ekoloških rezultata. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum