Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti AB Vasilopoulos ostvario rast prometa i otvorio nove objekte

AB Vasilopoulos ostvario rast prometa i otvorio nove objekte

Grčki trgovinski lanac AB Vasilopoulos (AB Βασιλόπουλος) koji je u vlasništvu Ahold Delhaize Grupe ostvario je dvocifreni rast prometa što ga čini jednim od retkih trgovaca na grčkom tržištu sa pozitivnim poslovnim rezultatima.

Kompanija je u prvoj polovini tekuće godine ostvarila promet od 1,05 milijardi evra što predstavlja rast od 13,5% u odnosu na isti period 2015. godine. Od početka godine renovirano je 7 i otvoreno ukupno 14 filijala, što uključuje i franšizne objekte. Grupa danas posluje kroz mrežu koja čini 385 maloprodajnih objekata. Jačanje kompanije prisutno je i kroz nova zapošljavanja kojih je u proteklom periodu bilo 1035.

“ Naši poslovni rezultati naglašavaju posevećenost da učine više napora u jačanju grčke ekonomije. Napore upotpunjuju i aktivnosti u otvaranju novih radnih mesta u raznim delovima zemlje što je za nas najveća motivacija da i ubudućnosti bude tako”, ističu iz kompanije AB Vassilopoulos.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum