Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti MOL Srbija otvorila Fresh Corner na graničnom prelazu Batrovci – Bajakovo

MOL Srbija otvorila Fresh Corner na graničnom prelazu Batrovci – Bajakovo

Kompanija MOL Srbija svečano je otvorila još jednu servisnu stanicu tipa Fresh Corner na graničnom prelazu Batrovci – Bajakovo, na autoputu E-70. 

MOL Fresh Corner sastavni je deo maloprodajne strategije MOL Grupe, u okviru koje će širom regiona biti otvoren veliki broj savremeno dizajniranih servisnih stanica, uz specifičnu maloprodajnu ponudu baziranu na potrebama lokalnog tržišta.  

Koncept Fresh Corner-a zasnovan je na prepoznavanju različitih potreba i specifičnosti tržišta, odnosno navika i potreba građana. Naši kupci su to podržali, stoga sa ponosom mogu reći da je u proteklih godinu dana, otkako je prvi Fresh Corner otvoren u Srbiji, ovaj koncept ostvario značajne rezultate. Upravo zato, naš cilj je da u narednom periodu nastavimo sa otvaranjem novih Fresh Cornera na našim servisnim stanicama, jer želimo da MOL Srbija postane prvi izbor potrošača, kako u maloprodaji goriva tako i pri kupovini drugih, svakodnevno potrebnih životnih namirnica“ – rekla je Nataša Vukšić, direktor maloprodaje kompanije MOL Srbija.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum