Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Intermarché otvara 10 novih hipermarketa

Intermarché otvara 10 novih hipermarketa

Francuski trgovinski lanac Intermarché otvoriće do kraja 2016. godine 10 novih hipermarketa na portugalskom tržištu.

Grupacija Les Mousquetaires kojoj pripada Intermarché planira da do kraja 2020. godine otvori ukupno 63 marketa različitih formata kao i 90 novih benzinskih i servisnih stanica na tom tržištu. Grupa planira da u širenje mreže investira oko 200 miliona evra. Trgovac je prošlu godinu završio sa 1,9 milijardi evra ostvarenog prometa, što uključuje i prodaju goriva.

Grupacija od prošle godine više nije prisutna na Balkanu prodavši lanac Interex u Srbiji, dok je nešto ranije svoje poslovanje prodala i u Rumuniji, Bosni i Hercegovini i na *Kosovu. Fokus poslovanja prebačen je na zapadna tržišta i u Poljsku na kome trenutno ima više stotina maloprodajnih objekata, dok je u Francuskoj treći po veličini trgovinski lanac.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum