Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gomex market i u Velikom Gradištu

Gomex market i u Velikom Gradištu

Prvi objekat GOMEX-a u Velikom Gradištu, mestu na samoj obali Srebrnog jezera, otvoren je u petak, 29. jula tačno u 09h.

Ovim je nastavljeno širenje maloprodajne mreže naše kompanije u skladu sa ciljevima koji su definisani početkom 2016. godine.

Ovaj objekat posluje pod nazivom "Veliko Gradište" i otvoren je u formatu superete, a u ponudi ima preko četiri hiljade artikala robe široke potrošnje koji će svakodnevno biti dostupni potrošačima. Celokupna oprema, od polica do rashladnih vitrina, zadovoljava najviše standarde koji prate otvaranje novih GOMEX-ovih objekata. Otvaranjem objekta u Velikom Gradištu, Gomex je obezbedio radna mesta za petnaest trgovaca koji su uspešno prošli obuku u GOMEX-ovom Trening centru u Zrenjaninu i koji će se brinuti za profesionalnu uslugu u samom objektu.

Prodajni objekat "Veliko Gradište" prostire se na gotovo 300 kvadratnih metara prodajnog prostora i raspolaže sa tri kase. Radno vreme je svakog radnog dana, subotom i nedeljom od 07 do 22 časova.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum