Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prodaje se Mall of Montenegro

Prodaje se Mall of Montenegro

Podgorički šoping centar Mall of Montenegro uskoro će dobiti novog vlasnika, saopšteno je iz kompanije Gintasmont, koja će pored centra istom kupcu prodati i hotel Ramada.

Kupac šoping centra i hotela je švedska kompanija Savana Holding. Transakcija još uvek nije završena i u toku je zaključenje okvirnih sporazuma koji uključuju i cenu od 24 miliona evra. Mall of Montenegro je šoping centar smešten u samom centru Podgorice, prostire se na 15.000 kvadratnih metara i godisnje ostvari oko tri miliona poseta. Centar pored velikog broja modnih prodavnica, prodavnica tehničke robe, nameštaja, restorana, poseduje i hipermarket koji se prostire na više od 4.000 kvadrata.

Neki od poznatijih zakupaca u šoping centru su: Neptun, Mercator, Stylos, Legend, Intersport, Office Shoes, extreme intimo i drugi.

Slika: Gintasmont Investment Construction and Trade
Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum