Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti DODONI preuzeo mlekaru Fage

DODONI preuzeo mlekaru Fage

Grčka kompanija DODONI postigla je sporazum sa mlekarskom industrijom Fage o preuzimanju mlekare u mestu Amintaio.

Vrednost transakcije iznosi 6,5 miliona evra. Fage (ФАГЕ) je u pomenutu mlekaru koju je svečano i sa puno optimizma otvorila 2005. godine investirala 37 miliona evra. U planu kompanije DODONI je da se u narednom periodu uđe u strateško partnerstvo sa trenutno jednim od većih igrača na grčkom tržištu mlekarom МЕВГАЛ. Kompanija DODONI osnovana je davne 1963. godine u mestu Janjina ( loannina ) i u poslednje četiri godine većinski udeo u vlasništvu poseduje SI FOODS Limited 82,35%.

Podsetimo, mlekara Fage je usled pada proizvodnje i finansijskih problema početkom ove godine donela odluku o potpunom prestanku proizvodnje svežeg mleka.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum