Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Europrom nastavlja ekspanziju u valjevskom okrugu

Europrom nastavlja ekspanziju u valjevskom okrugu

Domaći trgovinski lanac Europrom Valjevo nastavio je sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem novog supermarketa u Osečini, ali i najavio otvaranje još jednog supermarketa u Novom naselju.

1. avgusta, u 11h, otvoren je novi supermarket u Osečini na adresi Pere Jovanovića Komirićanca br. 25. U ponudi se nalazi veliki broj prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Na dan otvaranja obezbedili smo poklon pakete za svakog potrošača. Takođe, svakog 100-og potrošača dočekao je poklon vaučer u vredosti od 3000 din, dok je za 500-og potrošača obezbeđen bio TV, a za 1000-og potrošača veš mašina”, navode iz ovog trgovinskog lanca.

U planu kompanije je da uskoro otvori i supermarket u Novom naselju kao i da tokom ove i sledeće godine postane lanac sa preko 40 maloprodajnih objekata čime će i učvrstiti svoju poziciju u Valjevu i okolini.

Pripremio: Žarko Grozdanić

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum